rob-verlinden

Nieuwe start

Ze deelden acht jaar lief en leed, maar de koek is op tussen Montana Meiland en Dirk Hoogstraten. De miljoenen kijkers van ’Chateau Meiland’ reageerden geschokt toen de breuk bekend werd gemaakt. Men vond het wel raar dat Dirk niet te zien was geweest in de kerstspecial van de Meilandjes, maar dat ze uit elkaar zouden gaan, zag vrijwel niemand aankomen. Toch lijkt het er sterk op dat de liefdescrisis al langer speelde, want Montana kocht ruim voor de breuk een huis… zonder Dirk. Hier gaat ze een nieuwe start maken, als vrijgezel. Eenzaam zal ze zich niet snel voelen in haar grote droomhuis in Noordwijk, want haar ouders en zusje wonen in de buurt.

Tuinman Rob Verlinden zoekt zijn geluk verderop. Hij geniet namelijk van het Spaanse leven in het kustplaatsje Altea. Steeds vaker wordt Rob gespot met een knappe jongeman. Is dit zijn nieuwe liefde? Maakt Arno de gescheiden tuinman weer gelukkig? Party sprak met Rob. Hij vertelt ons vanuit zijn Spaanse woonplaats alles over de band tussen hem en zijn vriend.

Ook gingen we langs bij Bonnie St. Claire voor een mooi gesprek. Bonnie heeft zin in het nieuwe jaar. Daar waar sommigen hebben besloten het roer in 2023 volledig om te gooien, is Bonnie juist zielsgelukkig dat alles weer bij het oude is. Dat ze na de lange periode van lockdowns weer volop kan optreden, vervult haar hart met blijdschap. Bonnie vertelt: ”In de jaren dat alles als een geoliede machine liep, dan neem je alles voor lief en dan wordt het misschien ook wel een beetje routine dat er een zaal vol mensen op je staat te wachten en enthousiast met je meedoet als je zingt. Dat vanzelfsprekende is er door corona wel vanaf gegaan. Het was een soort nieuwe start, zou je bijna
kunnen zeggen.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Hollandse Hoogte