André Hazes Insta

Nieuwe vriendin André Hazes jr. zorgde voor ruzie Rachel en Rossana

Anne Rose Zonneveld, de vermeende nieuwe vriendin van André Hazes jr., is de reden dat Rachel Hazes en Rossana Kluivert eerder dit jaar ruzie kregen. Dat meldt Yvonne Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer, die in rap tempo de meest spraakmakende showbizzwatcher van het land is geworden, zegt het zeker te weten: André Hazes jr. heeft een relatie met Anne Rose Zonneveld en in januari gaan ze samen een weekendje naar Londen. 

Het afgelopen halfjaar heeft Yvonne dermate veel geloofwaardigheid opgebouwd dat ze donderdag direct de voorpagina van AD’s online showkatern haalde met dit nieuwtje over André’s vermeende nieuwe liefde. En zelfs Angela de Jong, die door Yvonne gezien wordt als haar showbizzmoeder, kopt er al over.

Maar wie is die Anne Rose eigenlijk, behalve dat ze de verkoopmanager is van het Amsterdamse restaurant Mama Kelly? Yvonne weidt erover uit in een nieuwe video op haar kanaal Life of Yvonne. “Dit meisje is een vriendin van Nino Wilkes, dat is de zoon van Rossana Kluivert en dat is natuurlijk de vriendin van Rachel.”

Anne Rose komt uit Vinkeveen. “En haar familie ook. André is natuurlijk opgegroeid in Vinkeveen. Ze kennen elkaar dus al heel lang, de families ook. Het is dus zo: Anne Rose heeft het baantje van Nino overgenomen. Nino was natuurlijk altijd een soort van de manager van Rachel en deed veel administratieve dingen, afhandelingen en contracten.”

Maar nu doet Anne Rose dat, weet Yvonne. Hebben we hier te maken met een baantjespikker? “Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd. Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!”

De plannen voor een tv-soap over Rachel en Rossana werden in de zomer abrupt gecanceld vanwege bonje tussen de dames. De media-aandacht hiervoor was onterecht, riep Nino vervolgens, al bevestigde hij wel dat hij abrupt gestopt was als Rachels manager. In de herfst gaf Rossana aan doodmoe te worden van vragen over Rachel.

Volgens Yvonne heeft deze ruzie alles te maken met Anne Rose die het baantje van Nino overnam. “Dit schijnt de reden te zijn van de bekoeling tussen Rachel en Rossana. Aha, daar komt de monkey out of the sleeve!”

Anne Rose Zonneveld Insta

bron: Mediacourant / foto’s: Instagram

Gerelateerde artikelen