linda-de-mol-noa-vahle

Noa Vahle bijt van zich af: niet met privéjet

Noa Vahle, de talentvolle sportverslaggeefster en dochter van Linda de Mol, was vorige week maandagavond aan het werk voor Johns tv-zender SBS 6. Ze woonde een wedstrijd van Oranje bij in het Griekse Athene. De volgende dag was echter de uitvaart van Daniëlle van ’t Schip, de halfzus van haar neef Johnny de Mol. “Daarom heeft John de Mol haar met een privéjet uit Griekenland laten ophalen,” werd er beweerd.

Klinkklare onzin

Dit is echter klinkklare onzin, zegt Noa nu op haar Instagram-stories. “Ik zat om half 6 ’s ochtends in een, voor jullie informatie, normaal vliegtuig om op tijd bij een begrafenis te zijn. Misschien je ‘bronnen’ voortaan iets beter checken”, sneert ze. Noa deelt ook een screenshot van haar boeking: ze zat op vlucht KL1571, die om 5.35 uur vertrok uit Athene en om 8.10 uur aankwam in Amsterdam. De naam van Noa staat op die boeking.

Goed gepland

Noa’s manager Xenia Kasper: “Noa is die ochtend met de eerste KLM-vlucht vanuit Athene teruggekeerd, en dus beslist niet met een privévliegtuig. Noa had haar terugvlucht goed gepland en wist dat ze op tijd terug zou zijn. Het schaadt haar als er beweerd wordt dat ze met een privévliegtuig teruggehaald is. Daarvan is geen enkele sprake geweest.”

Bron: Mediacourant/ beeld: ANP