Noa De Mol 850x0

Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, steunt prinses Alexia

Noa, de dochter van Linda de Mol heeft het opgenomen voor prinses Alexia nadat deze veel kritiek kreeg naar aanleiding van haar optreden op Koningsdag. Noa weet natuurlijk als geen ander hoe het is om in de schijnwerpers te staan.

Arrogant

Prinses Alexia wilde in een televisie interview niet zeggen in welke landen ze was geweest tijdens haar tussenjaar. Bart Ettekoven vond dat raar, omdat wij allemaal indirect dat tussenjaar betalen. Hélène Hendriks besprak vervolgens Alexia in haar talkshow De Oranjezondag. “Mensen hebben een mening over haar omdat ze haar zien en denken: ze is arrogant, ze is lui, ze heeft er geen zin in. Hoe kijk jij naar Alexia?”, vroeg Hendriks vervolgens aan Angela de Jong. Deze merkte op dat haar kinderen Alexia als ‘high class’ omschreven. Iets wat in hun taal vooral arrogant betekent. Volgens de Jong is prinses Alexia vooral onzeker en probeert ze dat met een arrogante houding te verbloemen.

Vergrootglas
In hetzelfde programma kwamen verschillende opiniemakers en bekende Nederlanders aan het woord. Maar niemand nam het zo op voor prinses Alexia als Noa Vahle. De dochter van Linda de Mol en nicht van mediamagnaat John de Mol, is natuurlijk wel het een en ander gewend. In de schijnwerpers staan betekent niet dat iedereen kritiek op je mag hebben. Noa was dan ook zeer kritisch op haar tafelgenoten: “We zijn alweer een aantal minuten aan het analyseren hoe zij doen. Ik denk: zoveel jongeren van 18 jaar gaan op tussenjaar en gaan reizen en een beetje werken en die weten nog niet wat ze willen. Bij hen ligt dat onder zo’n vergrootglas.”

Bron/beeld: Royalty