Het Grote Songfestivalfeest In De Ziggo Dome.

Nog altijd houdt Ruth Jacott haar nieuwe liefde geheim…

Achtendertig jaar was Ruth Jacott (nu 63) toen zij in 1999 de single ’Leun Op Mij’ uitbracht. Het liedje is onder anderen geschreven door Bløf-zanger Paskal Jakobsen en afkomstig van haar album ’Vals Verlangen’. Aan ’Mokum Magazine’ vertelde Ruth eens dat ’Leun Op Mij’ van al haar liedjes het meest gestreamd is en het vaakst aangevraagd wordt bij optredens. ”Elke week krijg ik het verzoek om het te zingen en het verbaast me oprecht dat mensen zoveel kracht uit dat nummer halen. Zelf vind ik mijn grootste muzikale successen de nummers die nooit op single zijn uitgebracht. ’De Hemel Is Dichterbij Dan Ooit’, bijvoorbeeld.”

Ruth maakte eerder dit jaar in ’De Telegraaf’ bekend al geruime tijd een nieuwe liefde in haar leven te hebben. ”Wie dat is, wil ik graag nog even voor mezelf houden. Maar alles is heel serieus tussen ons. Ja, ik ben ontzettend gelukkig.”

Foto: ANP