Premiere Toen Ik Je Zag

Noortje Herlaar & Barry Atsma: ’Bij de repetities dacht ik al: wat ben jij een leuk mens!’

Op de set van de film ’Knielen Op Een Bed Violen’ werden acteurs Noortje Herlaar en Barry Atsma stapelverliefd op elkaar, maar ze parkeerden hun verliefdheid eerst zoveel mogelijk. ”Ik dacht vanaf het begin van de repetities al: wat ben jij een leuk mens! En na afloop van de opnames dacht ik: wat jammer dat ik hem niet meer ga zien. Ik had sowieso het gevoel dat ik hem in mijn leven wilde houden, maar hoe precies was nog niet duidelijk”, lacht Noortje in ’Libelle’. ”Best raar voelde dat, om elkaar daarna ineens ook los van de filmopnames te ontmoeten. Je komt dan op een totaal andere manier elkaars leven in. Veel persoonlijker en kwetsbaarder.” Hoe dan ook, dat het ware liefde is blijkt wel, want drie jaar na hun ontmoeting op de set beviel Noortje van hun eerste dochter Bobbi en drie jaar geleden volgde opnieuw een dochter, Sam.

Foto: NL Beeld