Johnkeespatty

Nu al een concert uitverkocht van De Bevers Vieren Kerst in Rotterdam Ahoy

Eerste gastartiesten De Bevers Vieren Kerst in Ahoy bekend: Anita Meyer, Jacques Herb, Patty Brard en Hélène Hendriks

John de Bever en zijn man Kees Stevens hebben laten weten dat hun eerste show van De Bevers Vieren Kerst in Ahoy op 15 december 2024 is uitverkocht. Ze maakten tevens hun eerste gastartiesten bekend.  Anita Meyer, Jacques Herb, Patty Brard en Hélène Hendriks zullen volgend jaar op 14 en 15 december met hen optreden in Rotterdam Ahoy.

Johnkeesanita

‘Het is ongelooflijk,’ zeggen De Bevers. ‘We zijn zo trots. Met nog een jaar te gaan en nu al is één van de twee concerten uitverkocht. Alleen voor de show van 14 december zijn nog kaarten te koop. Het wordt een groot kerstfeest volgend jaar in Rotterdam Ahoy. Zeker met de gasten die we vandaag ook nog eens mogen aankondigen. Niemand minder dan Anita Meyer, Jacques Herb, Patty Brard en Hélène Hendriks hebben nu al toegezegd samen met ons het kerstfeest in Ahoy te gaan vieren. Wie wat gaat doen, houden we nog even geheim. Maar ik vind het een eer dat zulke grote namen uit de Nederlandse showbizz bij ons willen optreden.’

Johnkeesjacques

Na het grote succes van De Bevers Live in Ahoy staan zij ook in 2024 weer in Rotterdam Ahoy. Op 14 en 15 december 2024 brengen John en Kees de kerstsfeer naar Rotterdam met betoverende muziek en onvergetelijke momenten om samen met hun publiek dit te vieren.

Afgelopen jaar is van De Bevers Live in Ahoy een registratie gemaakt en deze zal op Tweede Kerstdag bij RTL5 voor de tweede keer worden uitgezonden. ‘2023 was een geweldig jaar voor ons,’ laten John en Kees weten. ‘Dat we het jaar met een uitverkocht concert mogen afsluiten, is iets om dankbaar voor te zijn. Bijzonder dat we zo veel vertrouwen krijgen van het Nederlandse publiek.  Wij hopen dat 2024 net zo mooi en succesvol zal zijn.’

Johnkeeshelene

De Bevers Vieren Kerst in Ahoy is op 14 en 15 december 2024 in Rotterdam Ahoy. Alleen voor het concert op 14 december zijn nog kaarten te koop.

Foto’s: Royal Promotions