Placeholder

O’G3NE laat van zich horen

Kent u ze nog? De drie zusjes die zo ver zijn gekomen in ‘The Voice of Holland’, staan dinsdag 9 juni in het voorprogramma van de Engelse singer-songwriter Olly Murs in de Heineken Music Hall. Murs twijfelde geen moment toen hij het voorprogramma van zijn Nederlandse concert moest bepalen. De drie zussen stonden bovenaan zijn lijstje.
Wat het optreden extra bijzonder maakt, is dat Lisa, Amy en Shelley tijdens het concert van Murs ook een duet zullen zingen met de Engelse X Factor-finalist. “We luisteren vaak naar Olly’s muziek en vinden hem een fantastiche artiest, zegt Shelley. “Zijn liedjes zijn heel sterk en des te toffer is het dus dat wij nu samen met hem in de HMH staan”, voegt Lisa toe.
De 31-jarige Olly heeft drie platina albums, vier Engelse nummer-1-singles,  verkocht 10 miloen platen en heeft zelfs een uitverkochte arenatour op zijn naam staan. Olly Murs trad voor het laatst op in Nederland in 2013 in een uitverkochte Melkweg en als special guest van Robbie Williams in de Amsterdam Arena.