Og3ne Insta

OG3NE: nooit meer diëten!

Te veel eten, lijnen, sporten, diëten, de dames van OG3NE doen het op hun eigen manier: “Vanwege ons werk hebben wij erg gejojood,” zegt Lisa van OG3NE. “Zelfs op je allerslankst kun je jezelf nog dik vinden, puur door een negatief commentaar of een tv-programma waarbij je denkt: ik zie er niet uit. Achteraf gezien besef ik hoe subjectief het is. Ik heb me één ding voorgenomen: ik ga nooit van mijn leven meer diëten.”

Liefde voor jezelf

Zus Shelley sluit zich daarbij aan. “Ik ook niet. Ik heb altijd gedacht: ik heb een voorbeeldfunctie, dus ik moet er goed uitzien, maar wat is goed? Mij gewicht zal mijn leven lang een journey blijven, want als je veel afvalt, komt het er ook tien keer zo hard weer aan. Daar probeer ik een bepaalde levensstijl in te vinden. Het belangrijkste is liefde voor jezelf. Lekker in je vel zitten. Dat heeft niets te maken met cijfers op de weegschaal. We zijn allemaal anders en dat is fine.”

Veel sporten

Zus Amy pakt het weer anders aan. “Ik heb mijn leven lang veel gesport, sowieso voor mijn gezondheid want ik ben geboren met één long. Maar ook om fit op het podium te staan. Ik denk dat ik het ook van mama heb meegekregen. Zij was ook veel bezig met voeding en sporten.”

Iedereen is mooi

Shelly: “Ik heb vaak gedacht: ik moet slanker zijn, want Amy is zo mooi en dun, en daar sta ik wel naast. Maar iedereen is mooi op zijn eigen manier. Wij complimenteren elkaar ook altijd en focussen ons op de schoonheid van een ander, innerlijk en uiterlijk.”

Bron: 100%NL / Foto: Instagram