Chantal Janzen Insta1

Ogen & oren

Zo op het oog lijkt Martien Meiland alles te hebben wat zijn hartje begeert, maar het is de schijn die bedriegt. Nu zijn echtgenote Erica verliefd is, begint het namelijk ook bij hem te kriebelen. ”Ik sta open voor de liefde. Een leuke man met wie ik trots over straat kan lopen en die ik aan iedereen kan voorstellen… Dat lijkt me nou zó leuk”, zwijmelt Martien. De populaire SBS-ster snakt naar liefde. ”Ik mis de intimiteit”, geeft de vader van Maxime en Montana toe.” Hij zal echter niet zomaar voor iedere aanbidder vallen, het oog wil immers ook wat. Zo heeft Martien er nooit een geheim van gemaakt een zwak te hebben voor zijn knappe collega Viktor Brand. Dat Viktor al een partner heeft, zal Mister Meiland vast een doorn in het oog zijn. Maar hij kan niet anders dan zich daarbij neerleggen. Martien zal zijn eigen prins op het witte paard moeten zien te vinden.

Sonja Bakker dacht haar prins al gevonden te hebben. Maar helaas bleek Barry van Suijdam toch niet de ware te zijn. Ze heeft onlangs aangifte tegen hem gedaan wegens mishandeling en Barry is inmiddels ook al veroordeeld. Volgens Sonja kwam de stoom geregeld uit Barry’s oren en was het huis dan te klein.

In Huize Janzen is het gelukkig wel pais en vree. RTL-ster Chantal is dolgelukkig met haar man Marco en hun twee schattige zoontjes. Ook financieel heeft Chantal Janzen alles goed voor elkaar. Met hard werken heeft ze een fijn vermogen bij elkaar geharkt. Hoe rijk is Chantal? Dat leest u in deze editie, naast nog veel meer onthullende reportages en openhartige interviews met de leukste sterren van ons land. Want wij houden elke week de showbizz nauwlettend voor u in de gaten. U kunt dus heerlijk ontspannen genieten van het voorjaarszonnetje, de Party-redactie houdt zoals altijd een oogje in het zeil.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram