olcay-gulsen

Olcay Gulsen is gelukkig als single

De relatiebreuk met Ruud de Wild is niet iets dat Olcay Gulsen nachtenlang wakker houdt van verdriet. Sterker nog, ze is momenteel gelukkiger dan tijdens haar relatie met Ruud. “Ik sta iedere dag positief op”, zegt de presentatrice op Instagram.

Olcay had haar volgers opgeroepen om vragen in te sturen. Een van haar volgers vroeg hoe het nu met de 43-jarige ondernemer gaat. “Ik voel me de laatste periode heel goed. Natuurlijk met ups-and-downs. Maar persoonlijk voel ik me vrij en vrolijk”, antwoordt de presentatrice.

Als een andere volger vraagt of Olcay “nu gelukkiger is”, schrijft ze: “Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je, denk ik? Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven.”

Olcay en de elf jaar oudere De Wild maakten in augustus vorig jaar bekend al een paar maanden uit elkaar te zijn. “We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde”, schreven zij toen. Het stel maakte in maart 2019 hun relatie wereldkundig.

Bron: nu.nl / Foto: Instagram