Oliedom

0

Mantelzorger Maikel, die met zijn gehandicapte vrouw en dochter in Lelystad woont, kan zichzelf wel voor het hoofd slaan. Toen hij vorig jaar het seksfilmpje van Patricia Paay op internet plaatste, kon hij niet bevroeden dat dit hem zo duur zou komen te staan. Het was een oliedomme actie, met grote gevolgen voor Maikel. De recherche kwam namens Paay verhaal bij hem halen in de poldergemeente en inmiddels is Maikel berecht. Zijn straf is dermate hoog, dat Maikel geen idee heeft hoe hij deze ooit moet volbrengen. ”Paay heeft mijn leven totaal verwoest”, zo jammert de wanhopige mantelzorger tegen onze verslaggever. Een schrijnend verhaal.

Bijna net zo pijnlijk als de harde woorden die vakgenoten over Twan Huys te zeggen hebben. Zijn talkshow is nog altijd niet de gedroomde kijkcijferhit. Collega’s weten wel waar het aan ligt en schromen niet dit met de hele wereld te delen. Met alle plezier gooien Erland Galjaard, Johan Derksen en Humberto Tan nog wat olie op het vuur… Hopelijk keert het tij voor Twan in het nieuwe jaar, al worden zijn kansen op succes nihil geschat. We gaan het meemaken in 2019.

Net als dat we op de voet zullen volgen of de relatie van Ronnie Flex en Famke Louise stand zal houden. De twee hebben al acht maanden in het geheim een relatie. Een smetje op hun prille liefde moet zijn geweest toen bleek dat rapper Ronnie een andere dame zwanger had gemaakt. Dit nieuws moet toch een deukje in het vertrouwen van Famke Louise hebben geslagen. Hoe dan ook, hun liefde was sterker. Al moet nog blijken of de geboorte van zijn dochter geen roet in het liefdeseten zal gooien. Voorlopig heeft Ronnie Flex genoeg te vieren, de champagne kan open en de oliebollen kunnen op tafel! Tijd om te proosten. Namens de redactie van Party wens ik u een gezellige jaarwisseling en een heel gelukkig nieuwjaar.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.