Johnny de Mol

Ook Johnny de Mol vlucht naar het buitenland

Na tante Linda, die overweegt Nederland in te ruilen voor Portugal, is ook Johnny naar verluidt de landsgrenzen overgestoken. Dat weet een vriend van Johnny de Mol te vertellen in De Telegraaf. “Het is hem allemaal niet in de koude kleren gaan zitten.” De vriend doelt hierbij op de aanklacht van mishandeling en poging tot doodslag van ex-vriendin Shima Kaes.

Familie de Mol slecht met teleurstellingen

De hele Mol-familie weet niet goed om te gaan met teleurstellingen, legt de vriend uit. “Hij is natuurlijk altijd een vrolijke flierefluiter geweest, een zondagskind dat het in het leven altijd meezat. Dat geldt ook wel voor Linda. Als de wind ineens uit een andere hoek waait, is dat een ervaring waar je mee moet omgaan, maar gemakkelijk is dat niet.”

Geen talkshow

Volgens hem gaat het ook enige tijd duren voordat Johnny de Mol zijn eigen talkshow gaat presenteren. “Johnny gaat even op vakantie. Hij is de laatste tijd steeds lustelozer en meer aangeslagen geweest”, legt hij uit. “Het is de bedoeling dat hij nu een tijdje met vakantie gaat, zijn hoofd leeg maakt en de spanning van zich af laat glijden.”

Aan de lijn

Naast bijkomen, wil Johnny ook iets doen aan zijn gewicht. Hij is de afgelopen tijd tien kilo aangekomen. “Hij moet even bijkomen en lekker elke dag gaan sporten. De tien kilo die er van de stress bijgekomen zijn eraf gaan trainen, op dieet en dan sterk terugkomen met iets wat in één keer staat als een huis.”

Bron: Telegraaf / Foto: Instagram