Placeholder

Ook Kim-Lian in ‘Disney in concert’

Ziggo Dome opent zondag 25 oktober 2015 haar deuren voor een groots familiespektakel samen met het beroemde Metropole Orkest. Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai staan samen in het grootste Disney in Concert ooit!

‘Disney in Concert’ zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen – grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat.

Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen.