Amalia

Op deze plek leeft Amalia een veel vrijer leven

Ontzettend fijn voor de bedreigde kroonprinses. Tussen haar colleges in Amsterdam door, leeft ze in een ándere wereldstad. Een stad waar ze gewoon koffie kan drinken in de ochtend, winkelen in de middag, met vrienden lunchen, de hond uitlaten, dineren met een groep. Amalia heeft het naar haar zin!

Het is het leven dat kroonprinses Amalia sinds afgelopen jaar regelmatig leidt in de Spaanse hoofdstad Madrid, volgens het blad Vanitatis. Amalia zou een appartement bewonen in de dure wijk Salamca.

Amalia heeft een klein hondje!


‘We zien haar als gewoon een buurvrouw, uit wandelen met haar hondje, winkelen in de plaatselijke winkels’, vertelde een buurvrouw aan Vanitatis. Dat weet te vertellen dat tussen de studie in Amsterdam door Amalia langere periodes in Madrid verblijft.

‘Amalia is een goede studente, omdat ze onder bedreiging leeft en zich moet opsluiten, stort ze zich op haar boeken. Tot ze Madrid en het wereldse en vrolijke leven ontdekte.’

Om de veiligheid van Amalia niet in gevaar te brengen, schrijft het blad niet waar en met wie ze gesproken hebben.

Wel dat ze is gezien ‘voor diner en lunch, met een of meer vrienden, in modieuze restaurants’. Winkelend, ‘zowel in kleine winkels als in warenhuizen’. En altijd, of bijna altijd, met haar hondje, ‘heel, heel klein en wit’. Ze wordt daarbij continu beveiligd.

Dit artikel is afkomstig van Royalty Online. Meer lezen? Ga naar Royalty Online