Placeholder

Op reis…

Massaal halen we de koffers momenteel van zolder, want de vakantieperiode is weer aangebroken! Ook ik tel de dagen af dat ik mijn winterlijf weer kan insmeren met olie en in het zonnetje kan bakken als een frikadel in de frituurpan op het strand van Ibiza. Ben benieuwd welke BN’ers er dit jaar naast me neerstrijken op een strandbedje. Dikke kans dat ik Dirk Zeelenberg tegen het lijf loop. Hij heeft namelijk een appartement op het eiland, zo kunt u deze week lezen in Party. Dirk verhuurt zijn Spaanse stulpje voor circa 1000 euro per week. Met zijn viertjes kunt u de bloemetjes buiten zetten op het feesteiland en vervolgens een gat in de dag slapen in Dirks appartement met uitzicht op zee.

Mocht u na het zien van de vakantiehuisjes van onze BN’ers (op pagina 60) nog niet staan te trappelen om op het vliegtuig te stappen, dan loopt u vast wel warm voor een leuk reisje als u op pagina 54 in onze nieuwe rubriek ’Zomerse vragen aan…’ leest hoe Ron Boszhard het liefst vakantie viert. Hoewel de presentator mooie herinneringen heeft aan zijn familievakanties op een Spaanse camping, kiest hij tegenwoordig toch voor iets meer luxe. ’Hoe meer sterren, hoe beter’, laat de broer van Carlo Boszhard weten.

Of Katja Schuurman vorige week in een vijfsterren hotel verbleef is onduidelijk, maar dat ze met vriendje Freek genoot van een liefdestripje in New York is zeker. Het stel kwam samen weer op Schiphol aan, zij lijken de ultieme relatietest te hebben doorstaan. Gelukkig maar, want liefde geeft het leven nou eenmaal kleur. Verlies je iemand van wie je veel houdt, dan wordt het donker. Zo kleurt Volendam momenteel gitzwart. Men is in diepe rouw door het overlijden van de bekendste manager van ons land: Jaap Buijs. Ondanks dat het bekend was dat hij ernstig ziek was, kwam het nieuws dat Jaap aan zijn laatste reis is begonnen, toch nog onverwacht. Party wenst iedereen die van Jaap hield heel veel kracht met het verwerken van dit grote verlies.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie