Dries Roelvink Insta2

Opa Dries op vakantie met zoons en kleinzoon

Dries Roelvink is nog niet zo lang geleden opa geworden van kleinzoon Dean, op de wereld gezet door zijn zoon Dave Roelvink en diens vriendin Jazzlyn. Met de hele familie zijn ze naar Marbella gegaan en in de nieuwe Party vertelt Dries in geuren en kleuren hoe dat was. Hieronder vast een voorproefje, de rest staat in ons blad!

Dries, hoe vind je het om je kleinzoon Dean de hele tijd om je heen te hebben?
”Hartstikke leuk natuurlijk! Ik heb in Marbella voor het eerst met hem gezwommen. Dean had daarvoor een bandje om, waar hij in kon zitten en met zijn voetjes in het water kon trappelen. Ook los van de vakantie zie ik het zoontje van Dave en Jazzlyn meer dan mijn andere kleinzoons, de kinderen van mijn dochter Peggy. Het contact is er weleens bij ingeschoten toen zij klein waren, want in die jaren was ik druk met mijn carrière bezig. Ik heb daar misschien wel iets van geleerd, dat ik denk: dat mag mij nu niet gebeuren. Elk uurtje dat ik met Dean kan besteden, moet ik gewoon doen.”

Dries Roelvink Insta

Foto’s: Instagram