Jose Hoebee

Opnieuw een enorme klap voor José Hoebee

José Hoebee krijgt klap na klap te verwerken: ze worstelt al maanden met haar gezondheid, heeft grote geldzorgen en tot overmaat van ramp vallen er nu ook nog anonieme haatbrieven op de mat.

Alcoholist

In de brieven wordt José uitgemaakt voor alcoholist – ze zou tijdens een optreden zó dronken zijn geweest, dat ze moest overgeven. Volgens de zangeres heeft die misselijkheid niets met alcohol te maken, maar met een bepaalde tic die ze heeft sinds het overlijden van echtgenoot Will.

‘Ik ben wel ziek geworden’

“Ik ben inderdaad ziek geworden bij een optreden, maar het was gewoon te veel ineens”, vertelt een aangeslagen José aan Shownieuws. “Onze tourmanager heeft me toen opgevangen en ik ben buiten om naar de kleedkamer terug gegaan. Dus ja, dat is waar. Ik ben wel ziek geworden.”

In de put

De Luv’-ster raakte de laatste maanden, waarin zij haar hoofd en lichaam rust probeerde te geven, diep in de put. De 65-jarige zangeres maakte september vorig jaar wereldkundig dat ze niet langer door kon gaan met de optredens van de damesgroep. Het weggestopte verdriet en het grote gemis van haar overleden echtgenoot Will, die zeven jaar geleden zijn laatste adem uitblies, had gezorgd voor lichamelijke en psychische problemen, die resulteerden in een burn-out.