Placeholder

Ouwe snoeperds!

‘Hoe ouder, hoe gekker’, zegt men weleens. Maar die vlieger gaat niet op voor de sterren in Party deze week, althans dat vinden zij zelf. Dat sommige sterren op respectabele leeftijd kiezen voor een partner die hun kleindochter had kunnen zijn, dat vinden zij helemaal niet gek. Sterker nog, BN’ers op leeftijd als Ivo Franklin, Peter Jan Rens en Emile Ratelband zouden het iedereen aan kunnen raden. Ook Connie Witteman zegt veel energie te krijgen van haar jonge verloofde en Patricia Paay roemt de seksuele beleving met de jonge generatie. ”De seks is veel harder dan vroeger”, aldus Paay.

André Hazes koos juist voor een wat rijpere dame, evenals Jim Bakkum. Een relatie met een leeftijdsgenoot, dat is niets voor Heleen van Royen. Zij zou in het geheim getrouwd zijn met haar grote liefde. Dat hij veel jonger is dan zij, dat was in de familie wel even een puntje. ”Mijn kinderen vonden het idioot”, zo vertelde Heleen. Maar inmiddels zien haar intimi ook wel hoe gelukkig Bart haar maakt. De liefde laat haar stralen als een jonge blom, daar kan geen Botox tegenop. Belinda Meuldijk heeft niets met Botox, maar wel met jonge mannen. Zij was getrouwd met Thierry Duval. Het leeftijdsverschil was groot, maar Belinda peinsde er niet over om bij de cosmetisch arts een jongere look aan te laten meten.

Een deel van de oudere generatie van onze showbizz heeft sowieso geen hoge pet op van dames die Botox gebruiken. Sonja Barend, Liz Snoijink, Joke Bruijs en Pleuni Touw gaan voor puur natuur. Met een grote boog gaan de diva’s om de cosmetische kliniek heen. Sonja luchtte haar hart eens over Botox: ”Al die strakgetrokken koppen lijken op elkaar, doodeng.” Liz, Sonja, Pleuni en Joke snoepen nog altijd volop van het leven en omarmen hun leeftijd. Al moet Sonja stiekem bekennen: ”Het is wel jammer dat de verpakking steeds meer verkreukelt.”

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie