Placeholder

Parttime moeders

Martijn Krabbé kan na maandenlang strijden opgelucht ademhalen; zijn kinderen blijven waar ze zijn. Bij hem, in Amsterdam-Zuid. Zijn ex-vrouw Amanda heeft het nakijken, ze heeft het gevecht om de volledige voogdij verloren. Zo blij als Martijn is, zo verdrietig moet de uitspraak van de rechter voor haar zijn. Amanda  wilde hun vier kids meenemen naar Waalre, waar ze gaat samenwonen met haar vriend Harrie. Maar dit feest gaat dus niet door. Dit moet haar moederhart pijn doen; want welke moeder wil haar kinderen nou verliezen? Een zware dobber lijkt mij… Hopelijk weet Harrie haar tranen te drogen.

Wie weer stralend en huppelend door het leven gaat, is Sylvie Meis. Ook al zijn de verhalen die over haar vriend Momo de ronde doen niet zo heel erg positief, La Meis volgt gewoon haar hart. En dat leidde haar regelrecht in de armen van de Zwitserse nachtclubeigenaar. Er is geen haar in Sylvies immer keurig gekapte coiffure die er aan denkt om de relatie met haar tropische verrassing te laten mislukken door toedoen van de media, die Momo aan de lopende band zwartmaken. Als bewijs van haar liefde nam ze haar nieuwe vriend mee naar haar verjaardagsdiner. Tijdens een intiem samenzijn met haar broer en ouders, mocht Momo aanschuiven om kennis te maken met haar familie. Het is duidelijk dikke mik tussen die twee; anders zou Sylvie hem niet aan haar dierbaren voorstellen. Het werd een gezellige avond met de jarige job als stralend middelpunt; en laat dat nou precies zijn waar Sylvie zich het allerlekkerst bij voelt.

Emily Bremers heeft haar levenslust ook weer helemaal terug. Na haar scheiding van de boezemvriend van onze koning, zag ze het even niet meer zitten. Maar nu bruist en bubbelt ze weer van de energie. Emily heeft haar draai als parttime moeder helemaal gevonden. Nu is het wachten alleen nog op die ene échte droomprins op het witte paard…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie