Patricia Paay Insta

Patricia Paay heeft elke dag pijn maar knokt verder!

Nadat ze vier jaar geleden van de trap viel in haar toenmalige woning in het plaatsje Lijnden, is het leven van Patricia Paay compleet veranderd. Het werd het begin van een lijdensweg, maar Patricia heeft met de pijn leren leven en maakt er het beste van.

Lekker lopen naar mijn moeder

Inmmiddels is de pijn een onderdeel van haar leven geworden. Verdwijnen doet het niet meer. ”Ik blijf wel bewegen om de spieren soepel te houden, maar de pijn heb ik wel zo langzamerhand geaccepteerd”, vertelt Paay. Zo laat ze ook weten ”lekker te gaan lopen naar mijn moeder”, die ze nog altijd regelmatig bezoekt. Niet voor niets is ze om die reden vanuit Brabant verhuisd naar Rotterdam. Nu kan ze niet alleen haar moeder regelmatig bezoeken, maar ook leuke dingen doen met haar zus Yvonne Keeley.

Patricia Paay hoopt oma te worden

En ook dochter Christina Curry woont samen met haar vriend in Rotterdam. Stiekem hoopt Patricia nog altijd oma te worden, maar dit lijkt er vooralsnog niet echt in te zitten. Haar grootste steun is toch wel haar man Robbert. Hij sleept zijn vrouw al die jaren door deze moeilijke tijden heen. Het is voor Patricia te hopen dat de medische wetenschap iets vindt waardoor de pijn in de toekomst toch minder zal worden. Dat zou een mooie beloning zijn voor het jarenlang blijven knokken.

Bron: Party/Beeld: Instagram