Paay Patricia 05

Patricia Paay vindt straf verspreiders seksvideo ‘licht teleurstellend’

Patricia Paay (71) heeft aan RTL Boulevard een reactie gegeven op de straf die de rechter heeft opgelegd aan de twee mannen die de beruchte seksvideo van La Paay in 2017 verspreidden.

Michel V. (42) kreeg van de rechtbank een voorwaardelijke celstraf van een maand. Medeverdachte Ernst van der S. (47) werd veroordeeld tot een voorwaardelijke taakstraf van 50 uur. De straffen zijn lager dan het OM twee weken geleden had geëist.

“Ik heb kennis genomen van de uitspraak en ben toch licht teleurgesteld. Ik vind het eigenlijk allemaal een beetje schaamteloos. Als BN’er zijnde zouden zij toch moeten weten dat je van dit soort dingen nog veel meer last hebt dan bijvoorbeeld iemand die niet in de belangstelling staat”, vertelt Patricia aan RTL Boulevard.

“Het gaat hier om volwassen mannen die willens en wetens dit gedaan hebben en totaal niet nagedacht hebben over wat dit kan aanrichten in iemands persoonlijke leven en carrière.” Wel is Patricia blij dat het OM de zaak uiterst serieus heeft genomen. Ze hoopt dan ook dat het een voorbeeld stelt voor de toekomst. “Niemand heeft het recht je privé-leven op deze wijze te schaden.”

bron: RTL Boulevard

Gerelateerde artikelen