Patty

Patty Brard mist haar moeder: ’Indische knuffel’


Patty Brard is ontzettend dankbaar dat ze de jarenlange ruzie met haar moeder tijdig heeft kunnen bijleggen. Zodat ze in de laatste fase van het leven van moeder Gerda, die aan Alzheimer leed en in een verzorgingshuis zat, nog optimaal van elkaar hebben kunnen genieten. In ’Open Kaart’ zei Patty tegen presentator Robbert Rodenburg: ”Ik heb haar vanaf de eerste minuut dat ik haar weer zag tot aan de laatste seconde dat ze op deze aardbodem was, alleen maar liefde gegeven. Als ik er nu op terugkijk, is dat een van de beste periodes in mijn leven geweest, omdat ik dat gevoel van liefde heel erg koester.” Dat Patty haar moeder nog steeds heel erg mist, blijkt ook wel uit haar woorden eerder dit jaar, bij een foto van haar met haar moeder: ”Wat had ik je vandaag nog graag om raad gevraagd, je hand nog even willen voelen, je nog een keer het allesomvattende ’tsja…’ willen horen zeggen, zo’n typische Indische knuffel willen voelen! We missen jou mama, nog elke dag!”

Foto: Instagram