Patty voelt de pijn van het gemis van haar dochter

Openhartig sprak ze sinds tijden weer eens over haar moeizame relatie met haar dochter. Journalisten die Patty Brard de afgelopen jaren voorzichtigjes vroegen naar het contact met haar dochter Priscilla, konden rekenen op een ferme veeg uit de pan en moesten maar accepteren dat het interview direct werd afgebroken.

Bij het showprogramma ’6 Inside’ durfde Albert Verlinde het onlangs aan om te informeren naar Patty’s band met de inmiddels 35-jarige Priscilla. De excentrieke diva vertelde dat ze al acht jaar helemaal geen contact heeft met haar enige kind, en dat de realityserie ’Patty’s Posse’ de relatie met Priscilla heeft verslechterd. ”Ik heb via via wel vernomen dat zij vindt dat de soap daar de oorzaak van is geweest, dat zij mij daar totaal niet in herkende. Dat snap ik heel goed. Voor de soap waren ingrediënten als seks, drugs en rock-‘n-roll in huize Brard nodig, maar je vergeet dat er een camera meedraait en dat het ook nog uitgezonden wordt. Het spijt me heel erg dat ik haar heb meegesleept, maar achteraf kijk je de koe in de kont.”

Lees in Party 18 hoe Patty ondanks de moederlijke pijn van het gemis van haar kind, tegenwoordig toch iets van haar bestaan weet te maken.