Schermafbeelding 2018 05 09 Om 15.15.27

Paul de Leeuw wilde graag in Flikken Rotterdam

Paul de Leeuw vindt het ontzettend jammer dat hij nooit is gevraagd voor Flikken Rotterdam. Althans, nooit gevraagd? Volgens de makers van de serie is hij wel degelijk gepolst. Komt die kans er alsnog?

In de podcast Jonge Jaren vertelt Paul dat hij het zo jammer vindt dat hij nooit echt is doorgebroken als serieuze acteur. Hij had wel grappige rollen in Ja Zuster, Nee Zuster en Spion van Oranje, maar nooit heel serieuze rollen.

Paul had heel graag in de bekende Rotterdamse politieserie gespeeld. “Ik bedoel: Flikken Rotterdam is een serie over Rotterdam, ik ben een Rotterdammer en ik ben zelfs nog niet eens gevraagd als lijk”, zegt Paul in de podcast. “Dan denk je: ja, dan vinden ze inderdaad dat ik acteren toch niet kan.”

Reactie makers

Maar wat blijkt: Paul is volgens de makers van het programma wel gevraagd. Ze zeggen tegen Shownieuws dat hij in 2015 gevraagd voor een gastrol in het eerste seizoen. Vanwege drukte heeft hij daar toen vanaf gezien.

Er is echter goed nieuws. De serie wil hem met alle liefde een ’tweede kans’ geven. De producent vertelt aan Shownieuws: “Paul de Leeuw is meer dan welkom om, als de gelegenheid zich voordoet, een gastrol te spelen in een volgend seizoen.”

Het management van Paul laat aan Shownieuws weten dat hij momenteel meer tijd heeft en voor een gastrol zeker open staat.

bron: Shownieuws / foto: Instagram