Fireshot Capture 151 Paulpaulien Huizinga

Paulien Huizinga keert met hulp van ex Michiel Mol terug naar Amsterdam

Voormalig Miss Universe Paulien Huizinga zal vast blij zijn dat ze het gezapige Gooi kan verlaten en weer in onze bruisende hoofdstad kan gaan wonen. Haar ex-man Michiel Mol maakt dat mogelijk, maar daar zijn wel een aantal strikte voorwaarden aan verbonden.

Chique Beethovenstraat

Paulien wil graag terug verhuizen naar het bruisende Amsterdam. En dat lijkt nu dus ook te gebeuren, al zitten daar nog wel wat haken en ogen aan. Wat wil het geval? Pauliens ex-man Michiel heeft eind juli jl. een zeer luxe driekamerappartement gekocht in de chique Beethovenstraat in Amsterdam voor de prijs van 730.000 euro, bij een vraagprijs van 700.000. In dit appartement krijgt Paulien van haar ex ’het recht van bewoning’. Dit is ook netjes in een officiële akte neergelegd. Zo hoeft Paulien geen huur te betalen, maar wel de vaste lasten zoals gas, licht en water.

Voorwaarden

Er zijn echter wel een aantal voorwaarden aan deze ’recht van bewoning’ verbonden. Op het moment dat Paulien met iemand zou gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap zou aangaan, vervalt dit recht. Wel mag Paulien in dat geval het appartement kopen of huren voor de dan geldende marktprijs.

Bron: Party/Beeld: Instagram