Perfect plaatje

0

Het nieuwe jaar was iets waar Sylvie Meis al maanden naar uitkeek. Ze zou zich in 2018 immers in een peperdure haute couture bruidsjurk hijsen voor haar sprookjeshuwelijk met de vermogende zakenman Charbel. Helaas, op de valreep van 2017 werd de verloving verbroken. Eenzaam en alleen ging Sylvie het nieuwe jaar in. Haar droombruiloft is afgeblazen, La Meis staat er weer in haar uppie voor. Met de zoveelste relatiebreuk op haar cv kunnen we ons afvragen waar het toch aldoor misgaat in de liefde met de diva. Is ze dan zo onmogelijk om mee te leven? Heeft ze meer oog voor zichzelf dan voor haar partner?

Wie haar op Instagram volgt, kan niet anders dan concluderen dat Sylvie haar mobieltje vaker op zichzelf heeft gericht, om de zoveelste foto van haar mooie gezichtje te nemen, dan dat ze de telefoon aan haar oor heeft om gezellig te babbelen met vrienden. Heeft Sylvie überhaupt nog wel vrienden? Of zijn die in de loop der jaren ook allemaal afgeknapt op haar sterallures? Hopelijk ziet Sylvie nog eens het licht en kiest ze voor een man die lief en vriendelijk is in plaats van sexy en steenrijk. Zoals Beau van Erven Dorens zei: ’Misschien moet Sylvie een timmerman nemen in plaats van een man met een flink vermogen.” Daar zit wat in… Al heb ik het donkerbruine vermoeden dat Sylvie haar perfect gestifte lippen binnenkort gewoon weer op de mond van een exorbitant rijke vent zet.

Estelle Cruijff, weet inmiddels uit ervaring dat geld niet altijd gelukkig maakt. Waar ze dan wel happy van wordt? Fotograferen! Sinds Estelle meedeed aan ’Het Perfecte Plaatje’ lacht het leven haar toe, ze hoeft niet meer te leunen op een man. Mocht professioneel fotografe Estelle in de toekomst op een set dringend om advies verlegen zitten, dan kan Sylvie haar vast haarfijn uitleggen wat de juiste hoek voor een foto is. SELFIE MEIS weet immers als geen ander hoe het perfecte plaatje geschoten moet worden…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.