Peter Gillis Nicol Kremers 181121 Ajdj (6)

Peter Gillis geeft na ontkenning toe: ‘Incident in privésfeer’

Peter Gillis (60) en zijn partner Nicol Kremers (32) ‘betreuren’ dat er in mei een voorval heeft plaatsgevonden waarbij de politie is betrokken. Dat bevestigt Peters advocaat Ton van de Biezenbos tegenover het ANP na berichtgeving van ‘BN/De Stem’. Met hun verklaring geven zij toe dat er inderdaad iets heeft plaatsgevonden in mei, waar zij dat eerder nog stellig ontkenden.

“De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen”, stelt Ton van de Biezenbos.

De advocaat van de bekende vakantieparkhouder laat ook weten dat de eerder geplande inhoudelijke behandeling van de zaak op 12 augustus geen doorgang zal hebben. “Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend”.

Vorige maand meldden verschillende Nederlandse media dat Peter Gillis, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, betrokken zou zijn bij de mishandeling van zijn partner Nicol. Dat zou op 29 mei zijn gebeurd in Peters vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De eigenaar zou daarbij zijn opgepakt en een nacht in de cel hebben moeten doorbrengen. De politie wilde in juli aan het ANP wel bevestigen dat er in mei een 60-jarige man was opgepakt en dat deze een nacht in de cel had verbleven, maar kon over de identiteit van de betrokkenen niets zeggen. Peter en Nicol zelf hadden de berichtgeving tot nu toe afgedaan als ‘onzin’ en ‘niet waar’.

Bron: RTL Boulevard / foto: Andries Jelle de Jong