Placeholder

Poespas

Is André van Duin momenteel populair als presentator van ’Heel Holland Bakt’, jaren geleden wist hij heel Nederland te vermaken met ’Animal Crackers’. Het geheim van dat programma zat
hem vooral in de pratende beesten; wij Hollanders zijn nou eenmaal grote dierenvrienden. Op dit moment wonen er in Nederland 1,5 miljoen honden en 2,6 miljoen katten. Een van deze beestjes
heeft een veilig thuis bij Ben Cramer. De vriendschap tussen Ben en zijn trouwe viervoeter is bijzonder. De zanger, wiens stem nog altijd zo krachti is dat hij er de Euromast mee omver zou kunnen blazen, vertelt er alles over aan Party. Ook wijdt hij uit over het verdriet dat hij heeft gehad om zijn vorige hond. Ben: ”Haar hebben we moeten laten inslapen.” Gelukkig brengt Pomme weer wat vrolijkheid in Huize Cramer.

Waar het momenteel ook een dolle boel thuis is, is bij Inge Schrama. De ’GTST’-ster schonk onlangs het leven aan een kerngezonde zoon. De geluksvogel zal alles doen om haar 2 kids een zorgeloos en mooi leven te geven. Inge zal haar kroost als een leeuw beschermen. Iets wat Jan van Galen zich 46 jaar geleden aan de wieg van zijn dochter Rachel Hazes vast ook heeft voorgenomen. Tot 5 jaar geleden had Jan een hechte band met zijn ’kleine meid’ en haar kinderen Dré en Rox. Maar Jan is al vijf jaar niet meer welkom in Huize Hazes. Dat knaagt aan Jan. Hij wil vrede sluiten met zijn dochter. Zodra Rachel een teken geeft, zal Jan er als de kippen bij zijn om haar weer in de armen te sluiten. Maar iedereen weet dat Rachel niet voor de poes is; de kans dat deze ruzie beslecht gaat worden, is dan ook klein.

Familieruzies zijn ook Estelle Cruijff niet vreemd. Ze ligt overhoop met haar beide ouders. Hoogstwaarschijnlijk herkennen haar ouwelui Estelle niet eens meer als ze aanbelt om het goed met hen te maken. Ze lijkt de natuur namelijk een handje te hebben geholpen; helaas blijkt het een kat in de zak te zijn. Kijkt u zelf maar. Doodzonde! Estelle is van nature een beestachtig mooie meid, ze heeft die poespas helemaal niet nodig.

Tot volgende week,
Chantal Braspenning
Hoofdredactie