Maxima Amalia Wa Rvd

Prinses Amalia geeft startsein windsurfdemonstratie

Prinses Amalia is met haar ouders op reis naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Momenteel is het gezelschap in Bonaire. In de Baai van Sorobon maakt het Koninklijk gezelschap kennis met de verschillende disciplines van het windsurfen. Na een gesprek met windsurfers geeft de Prinses van Oranje het startsein van een windsurfdemonstratie. Bonaire staat…

Prinses Amalia is met haar ouders op reis naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Momenteel is het gezelschap in Bonaire. In de Baai van Sorobon maakt het Koninklijk gezelschap kennis met de verschillende disciplines van het windsurfen. Na een gesprek met windsurfers geeft de Prinses van Oranje het startsein van een windsurfdemonstratie. Bonaire staat bekend om de goede windsurfmogelijkheden en de talenten die het eiland voortbrengt.

Prinses Amalia maakt kennis met Caribisch deel van het Koninkrijk

Het bezoek staat in het teken van de kennismaking van de Prinses van Oranje met het Caribisch deel van het Koninkrijk. Zij bezoeken achtereenvolgens Bonaire, Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Tijdens de reis staan cultuur, natuur, koloniaal verleden, defensie-inzet, sport en ontmoetingen met inwoners centraal.

Bron /beeld: RVD