Fotosessie Met De Koninklijke Familie In Lech 2019

Prinses Beatrix geopereerd aan pols

Het is flink mis aan de kant van onze voormalige koningin Beatrix. In een persbericht laat de RVD weten dat ze met skiën onderuit is gegaan, met een botbreuk als gevolg: “Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft afgelopen vrijdag bij het skiën haar pols gebroken. Zij is inmiddels aan haar breuk geopereerd en naar Nederland…

Het is flink mis aan de kant van onze voormalige koningin Beatrix. In een persbericht laat de RVD weten dat ze met skiën onderuit is gegaan, met een botbreuk als gevolg: “Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft afgelopen vrijdag bij het skiën haar pols gebroken. Zij is inmiddels aan haar breuk geopereerd en naar Nederland teruggekeerd. De Prinses verkeert verder in goede gezondheid en zal thuis van haar breuk herstellen.”

Het ski-ongelukje heeft gevolgen voor het programma van de koningin: “Het reeds geplande bezoek van de Prinses aan de viering van het 160-jarig bestaan van Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek op vrijdag 24 februari wordt uitgesteld.”

Foto: Patrick van Emst