Beatrix Opens Salvation Army Nursing Home De Blinkert

Prins(es)

Al maanden hebben we te maken met COVID-19. De angst voor coronabesmetting is groot, het slachtoffercijfer schrikbarend hoog. Ons sociale leven staat stil en er wordt veelal thuisgewerkt. Het ’nieuwe normaal’ valt niet altijd mee. Toch is het Party-team, ondanks de ellenlange lock-downs, onvermoeibaar doorgegaan met dat waar ze zo goed in zijn: een prachtig weekblad vol shownieuws voor u maken. Diep respect voor mijn lieve collega’s, jullie verdienen allemaal een kroontje! Niet alleen is corona het gesprek van de dag onder collega’s en binnen families, ook op tv worden we overspoeld met talkshows waarin het virus de hoofdrol speelt. Eindeloos wordt er aan tafel bij Margriet, Humberto en Eva over gesproken. Tuurlijk is het belangrijk om het te bespreken, heel belangrijk zelfs. Ik kijk graag naar deze praatprogramma’s, maar soms heb ik ook behoefte aan iets luchtigs.

Gelukkig zijn er nog programma’s die ons heel even doen vergeten dat de wereld in brand staat. Neem ’Big Brother’, heerlijk dat het weer terug is. Ik ben fan! Altijd al geweest eigenlijk, de details daarvan zal ik u besparen;) Bij ’Heel Holland Bakt’ is het ook ontspannen geblazen. André van Duin, de koning van de lach, is zoals altijd weer hartverwarmend als keukenprins. ’Prince Charming’ staat eveneens hoog op mijn favorietenlijstje. In deze realityshow gaat de Hollandse Marvin op zoek naar de liefde van zijn leven in Italië. Wie gaat Marvin straks kronen tot zijn prins op het witte paard? Dat wordt nog spannend. Want de gelukszoekers die Prince Charming het hof maken zijn allen lief, bloedje knap, slim en welbespraakt. Er zit geen knorrepot tussen.

Wie echter wel zo nu en dan een pesthumeurtje heeft – het zal u verbazen -, maar dat zou prinses Beatrix zijn. Volgens wijlen Hans van Mierlo kon ze namelijk best vals uit de hoek komen. In de tijd dat ze nog koningin was, zou Beatrix de hoofdrol hebben gespeeld in een pittige paleisruzie. Oeps, wie had dat gedacht van onze keurige prinses?

Chantal Braspenning – hoofdredacteur