Proost

Frank Masmeijer zit al enige tijd achter de tralies. Het sobere gevangenisleven moet een kwelling zijn voor luxepoes Masmeijer. Hij houdt immers als geen ander van lekker eten en drinken. In de afgelopen jaren spotte Party de gevallen tv-ster meermaals met een glaasje bubbels in een luxe horecagelegeheid. Frank ging dan ook met een goed gevuld buikje de cel in, maar is inmiddels allang geen zware jongen meer. De voormalige quizmaster zou namelijk al 18 kilo zijn afgevallen in de nor. In plaats van obers die hem met alle egards behandelen, wordt hij nu door cipiers met harde hand bediend. Niks geen kaviaar en champagne, Frank zit op water en brood. Het is afzien voor Masmeijer in de Belgische gevangenis.

Wie het er daarentegen wel goed van neemt, is Tino Martin. Hij is sinds kort weer een vrij man, zijn relatie met Kimberley Kruiter is voorbij. Sinds de liefdesbreuk zijn er al twee filmpjes op internet verschenen waarop Tino ogenschijnlijk een borreltje te veel op heeft. Hij gaf vorig jaar zomer al aan onze verslaggever toe er niet in te spugen. Tino houdt van het goede leven en daar hoort lekker eten en een alcoholische versnapering op z’n tijd bij. Vooral een extra gekoelde champagne kan de volkszanger bekoren. ”Dat drink ik als limonade”, zo jubelde Tino. Samen met René Froger, die volgens Gordon ook bepaald niet vies is van een drankje, heeft Tino Martin een nieuwe single uitgebracht. ’Proost Op Het Leven’ heet het muzikale pareltje.

Een titel die Martijn Krabbé zal aanspreken. Hij is namelijk de gelukkigste man op aarde, want zijn grote liefde Deborah is officieel zijn vrouw. Wat een leuk stel! Martijn is het levende bewijs dat na regen inderdaad zonneschijn komt. Hij heeft na zijn scheiding van Amanda Beekman immers hele moeilijke tijden gekend. Maar vanaf nu is hij nooit meer alleen, zijn vrouw steunt hem door dik en dun. Party wenst het stel alle geluk: Proost, op de liefde

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur