Goud

De bruiloft van Sylvie Meis was, hoe kan het ook anders, sensationeel. Maar liefst vier dagen vierde La Meis feest met haar grote liefde Niclas Castello. Dat haar ouders, vanwege het coronavirus, niet aanwezig konden zijn op haar Grote Dag was wel even slikken voor de blonde beauty. De gezondheid van haar pappa liet dit helaas niet toe… In het gouden licht van de Italiaanse zon liep Sylvie met haar 14-jarige zoon naar Niclas. Onder een prieeltje van bloemen werd het jawoord uitgesproken. Ook al was het gemis van haar ouders groot, het werd toch een dag met een gouden randje voor de stralende bruid. Een onvergetelijk feest met koninklijke allure.

De Oranjes hebben momenteel ook alle reden om de vlag feestelijk te hijsen. Willem-Alexander en Máxima kunnen in 2021 een flinke salarisverhoging tegemoet zien. Prinses Margarita boert ook goed. De creatieve prinses heeft met haar sieradenlijn een heus goudmijntje in handen.

Iets waar Estelle Cruijff alleen maar van kan dromen. Het zit de blondine niet mee de laatste jaren. Met als klap op de vuurpijl een brute beroving waarbij haar gouden Rolex buit werd gemaakt. Een traumatische ervaring. En nu hijgt een schuldeiser in haar nek, hij wil de betalingsachterstand die Estelle heeft opgelopen terug. Ondanks dat ze hem gouden bergen heeft beloofd, heeft ze blijkbaar de schuld nog niet afbetaald. De rechter grijpt nu in en dit betekent dat Estelle haar huis kan kwijtraken. Het ziet er somber uit voor de luxepoes.

Als Martien Meiland terugdenkt aan Frankrijk, dan staat zijn gezicht vast ook meteen op standje somber. Leek het op televisie alsof de Meilandjes het reuze naar hun zin hadden op hun B&B-chateau, dit valt toch te betwijfelen. ”Ik heb mezelf véél te veel weggecijferd”, zo jammert Martien nu. De voormalig kasteelheer is helemaal klaar met het horecavak. Martien en gasten bedienen? Voor geen goud meer!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen