Leontine Borsato Insta

Stijl & klasse

Ook al heb je nog zoveel geld op de bank, stijl en klasse zijn niet te koop. Dat heb je of dat heb je niet… Leontine Ruiters heeft het! Zelfs als het leven tegenzit en ze met modder zou kunnen gooien, bewaart de inmiddels ex-vrouw van Marco Borsato haar waardigheid. Met stijl en klasse heeft…

Ook al heb je nog zoveel geld op de bank, stijl en klasse zijn niet te koop. Dat heb je of dat heb je niet… Leontine Ruiters heeft het! Zelfs als het leven tegenzit en ze met modder zou kunnen gooien, bewaart de inmiddels ex-vrouw van Marco Borsato haar waardigheid. Met stijl en klasse heeft ze zich door de afgelopen emotionele periode geslagen. Het zal pittig zijn geweest om een verdrietige echtscheiding te moeten verwerken terwijl heel Nederland meekijkt. Maar Leontine heeft al die tijd haar rug recht gehouden, er is geen kwaad woord over Marco gevallen. En dat siert haar.

Menig bedrogen vrouw zou immers de hele beerput wel opentrekken en geen spaan van haar overspelige partner heel laten. Maar Leontine doet niet aan natrappen, zij werkt in stilte liever aan zichzelf. Zo ging zij op zoek naar wat haar nou echt gelukkig maakt… Het bleek ’m niet te zitten in luxe, in een relatie of in mooie schoenen en een peperdure tas… Volgens Leontine moet je het dichterbij zoeken: ”Geluk zit in jezelf.”

Iets wat Corry Konings zal beamen. Zij gaat al jaren vrijgezellig door het leven en staat ook niet echt te springen om een man. Er wordt genoeg van haar gehouden. Corry blikt met ons terug op haar ellenlange carrière. Ze heeft vele hits gescoord en nog altijd valt haar stijl van zingen goed bij haar grote schare fans.

Ook Jan Smit kan nog steeds rekenen op applaus. Onlangs gingen in huize Smit de handjes oorverdovend hard op elkaar. Want Jan is met de verkoop van zijn twee dijkhuisjes in een klap een miljoen rijker.

Van zo’n fantastische winst dromen de Meilandjes momenteel nog. Zij hebben hun Franse chateau te koop gezet, maar wachten nog op een serieuze koper. De populaire tv-familie woont inmiddels in Hengelo. Daar denken ze op hun schitterende woonboerderij na over de toekomst. Pakt Martien zijn oude beroep weer op? Kunnen we de flamboyante SBS6- ster straks inhuren om onze huizen te stylen? Dat zou natuurlijk klasse zijn!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram