PURPER terug in het theater

‘PURPER’ keert terug in het theater. Frans Mulder, Alfred van den Heuvel en Erik Brey, de mannen die samen de grootste successen van de groep hebben beleefd, hebben in het multi-talent Diederick Ensink hun ideale vierde man gevonden. Samen brengen zij komend seizoen PURPER’S vier jaargetijden.

“We waren het niet van plan,” laat Frans Mulder weten. “Echt niet. Voor ons was PURPER voltooid verleden tijd”. Maar zowel Alfred, Erik als Frans kregen steeds vaker de vraag: Waarom doen jullie het niet nog eens? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, vertrouwde namen en gezichten. Kortom: wil PURPER. Dat is de trend. Toen begon het zowel bij Frans, Erik en Alfred weer te ‘kriebelen’. Wat zou er gebeuren als ze nog één keer…? De tijd zal het leren, want… ze doen het! Ze komen terug. Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Met een splinternieuw programma samen met het nieuwe muzikale multi-talent Diederick Ensink. En uiteraard zullen een paar ‘gouwe ouwe’ niet ontbreken. De geschiedenis van PURPER begint in 1980 wanneer Erik Brey de groep opricht.

Nadat korte tijd later Frans Mulder erbij komt en de eerste successen een feit zijn, blijft PURPER jarenlang van onschatbare waarde voor de theaterwereld. In de jaren daarna is de bezetting wisselend met Frans Mulder en Erik Brey als vaste leden. Komend theaterseizoen zijn ze terug. Waarvan zij ooit dachten dat PURPER voltooid verleden was, hebben Frans Mulder en Erik Brey nu toch de handen ineengeslagen en komen met hun vrienden Alfred van den Heuvel en Diederick Ensink met een avondvullend theaterprogramma.

PURPER’S vier jaargetijden is vanaf oktober te zien in de Nederlandse theaters, met de première op zondag 16 oktober 2016 in Stadsschouwburg Velsen. Meer informatie is te vinden op www.purper.eu.