quinty-trustfull-koffietijd

Quinty Trustfull over Loretta Schrijver: “Ik hou echt van die vrouw”

Ook al komt er een einde aan hun programma Koffietijd, er komt zéker geen einde aan hun de vriendschap tussen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver: ”Ik ben gewoon heel erg dol op Loret. We hebben een hele mooie, intense band. Ze zit gewoon heel diep in mijn hart”, zei Quinty Trustfull over haar band met ’Koffietijd’-collega en hartsvriendin Loretta Schrijver. Toen het slecht ging met Loretta en ze in het ziekenhuis moest worden geopereerd aan haar darmen, was Quinty dan ook echt bezorgd. ”Ik was er wel heel verdrietig onder. Ik hou écht van die vrouw en heb me daar wel heel erg druk om gemaakt.”

Opgeluchte Quinty

Des temeer opgelucht was Quinty dat ze na die moeilijke tijd weer ouderwets met haar goeie vriendin knus op een terrasje kon gaan zitten lunchen. Dat blijkt uit haar woorden bij een kiekje van hun samen. ”Als vanouds weer gezellig op het terras. Love mijn lieve sterke vriendin en
koester onze vriendschap, zo dierbaar!”