Boef Insta

Rapper Boef maakte het te bont: nooit Amerika in!

Die rapper Boef toch! Hij mag de Verenigde Staten naar eigen zeggen niet meer in, omdat hij een aantal jaren geleden heeft vastgezeten. Op Instagram schrijft de dertigjarige rapper dat hij tot zijn grote spijt nooit Los Angeles zal zien. “Het is officieel: ik mag nooit Amerika in, omdat ik twaalf jaar geleden vast heb gezeten”, schrijft de rapper in een Instagram Story.

Boef zat vanaf zijn zestiende meerdere keren in de gevangenis in Nederland. Bekend is dat hij in ieder geval op zijn achttiende anderhalf jaar lang vastzat voor een overval op een Chinese toko. “Die Amerikanen hebben me van alles laten doen: drugstest, strafblad laten vertalen, noem maar op”, schrijft hij. Dat mocht allemaal niet baten. Sofiane Boussaadia, zoals de rapper echt heet, komt het land niet in.

“Het kostte me ruim 10.000 euro om vervolgens heel simpel te horen: nee, het wordt hem niet. Zeg het dan op z’n minst gelijk, in plaats van mij al die stappen te laten doen (die bijna onmogelijk waren).” De rapper treurt vooral over één stad, zo lijkt het. “Nooit in m’n leven ga ik Los Angeles zien. Jammer, man.”

bron: nu.nl / foto: Instagram