Placeholder

Realityshow

Het is de meesten van ons vast weleens door het hoofd geschoten: ’Wat zou ik doen als ik die lang vervlogen oude liefde weer eens tegen zou komen?’ Zou het vuur onmiddellijk weer oplaaien of vlieg je elkaar als twee dolle stieren naar de keel omdat er nog wat onverwerkt zeer zit? Utopiaan Ruud Zwaan kreeg afgelopen weekend het antwoord op deze vragen. Want door de poort van ’Uoptia’ wandelde namelijk zijn ex-vriendin Billy. Ze hadden ooit iets moois, maar Billy de hartenbreekster sloeg hun geluk aan duizend stukjes toen ze er vandoor ging met een ander. Ruud bleef als een gebroken man alleen achter. Het kostte hem vele maanden om over de blonde mannenverslindster heen te komen. Maar het lukte hem. En stoerder dan ooit betrad de langharige avonturier onlangs weer de ’Utopia’-bunker.

Maar dat stoere imago bleek gebakken lucht te zijn. Want vanaf het moment dat Billy ook terugkwam in ’Utopia’ lag Ruud te snotteren als een peuter. Van zijn intimiderende en koelbloedige karakter was nagenoeg niets, nada, noppes meer over. Ruud lijkt Billy al haar zonden nu al te hebben vergeven. Het is een kwestie van tijd dat ze weer een setje vormen. Een huwelijk lijkt zelfs niet ondenkbaar.

Mocht er in de toekomst een bruidsjurk uitgezocht moeten worden, dan weet Amanda Balk –oud-deelneemster van ’De Gouden Kooi’ Billy vast wel de weg te wijzen. Amanda gaat trouwen en heeft haar jurk al gevonden. Een huwelijk hoeft voor Patricia Paay niet meer, daar heeft
ze nooit een geheim van gemaakt. Sinds haar pijnlijke scheiding van Adam Curry is de kleine diva liever gelukkig zonder boterbriefje. Of La Paay nog wel zo happy is met haar jonge minnaar Maurice valt echter te betwijfelen. Volgens de geruchten is het over en uit tussen Patries en haar vriendje. En dan hebben we nog haar boze buurman; die beweert dat Paay hem wilde versieren. Je kan zeggen van Patricia wat je wil, maar ze weet altijd wel weer voor rumoer te zorgen. Ze is de grote ster in haar eigen realityshow.

Tot volgende week,
Chantal Braspenning
Hoofdredactie