Schermafbeelding 2019 03 21 Om 10.15.25

Reinout Oerlemans verkoopt villa in VS voor 70 miljoen dollar aan The Weeknd

Ondernemer Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle hebben hun villa in de rijke wijk Bel Air in Los Angeles voor 70 miljoen dollar (bijna 60 miljoen euro) verkocht aan de Canadese zanger The Weeknd. Het stel was eigenlijk niet van plan te verhuizen. Het gaat volgens The Wall Street Journal om een van de grootste huizenverkopen in de stad van dit jaar.

De familie Oerlemans kocht de villa in 2015 voor ruim 21 miljoen dollar. Vervolgens werd de woning drie jaar lang gerenoveerd door een team van interieurontwerpers, aangestuurd door Daniëlle. Reinout Oerlemans zei eerder dat het interieurdesign van het huis “verschrikkelijk” was, maar dat hij potentie zag in de locatie.

De luxe villa ligt in Bel Air, een van de rijkste wijken van Los Angeles, en kijkt uit over de prestigieuze Bel-Air Country Club met golfbaan. Het huis is ruim drieduizend vierkante meter groot, telt negen slaapkamers en heeft onder meer een tennisbaan, een spa met sauna, een hamam, een binnen- en buitenzwembad (met een waterval), een bioscoop, een fitnessruimte en een muziekstudio.

bron: nu.nl / foto: Instagram