Rachel Hazes 24032022 Adjd Bw (4)

Relatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto alweer voorbij

De liefde tussen Rachel Hazes (52) en Klaas Otto (55) is geen lang leven beschoren: de twee zijn na een korte relatie alweer uit elkaar. Dat bevestigt het management van Rachel aan ‘Shownieuws’.

De eerste geruchten over een relatiebreuk gingen al op 1 april toen de No Surrender-oprichter een foto met zijn ex Gracia deelde op social media. ‘In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan, en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als je elke dag op zo’n pad iets mist in je leven, en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen, en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia’, schreef hij.

Rachel gaf onlangs haar eerste interview over Klaas aan Party’s showbizzjournalist Andries Jelle de Jong. Ze vertelde onder andere dat ze Klaas al ‘jaren geleden heeft ontmoet’ en dat ze altijd een ‘vriendschappelijke band hebben gehouden’. Hoewel ze eerder dit jaar nog ontkende dat er sprake was van een romantische relatie, steekt ze dit nu niet meer onder stoelen of banken.

Klaas vroeg haar verkering. Op de vraag wat Rachel zo leuk vond aan haar nieuwe vriend en ex-lid van No Surrender, vertelt ze het volgende: “Heel leuke man. Heel lieve man. Ik ben echt trots op hem.” Ook vertelde ze dat ze ‘stapel’ is op Klaas. “Wij hebben het fijn samen”, voegde ze hieraan toe. De video van dat interview is hier te zien.

Voor Rachel en Klaas hopen we dat hun breuk in goede harmonie is verlopen en dat de twee ieder hun geluk op een andere manier zullen hervinden.

Bron: RTL Boulevard / foto: Andries Jelle de Jong