René Froger Insta

René Froger mist zijn moeder nog steeds…

René Froger is al allebei zijn ouders kwijt en ondanks het feit dat ze beiden kort na elkaar in 2009 overleden, mist hij ze nog steeds iedere dag. ”Verschrikkelijk”, zo deelde René zijn verdriet in de tv-serie ’Op De Gevoelige Plaat’ tegenover William Rutten. ”Mijn ouders waren nog maar eind zestig. De avond dat mijn moeder overleed aan een hartaanval heb ik drie uur alleen met haar gesproken. Dat was heel emotioneel.” Een paar weken later moest René helaas ook afscheid nemen van zijn vader. ”Ik denk at hij geen zin meer had. Toen mijn moeder stierf was mijn vader als het ware geamputeerd. Ik denk dat hij echt niet meer wilde.” De band tussen René en zijn ouders was zo hecht, dat er geen dag voorbij gaat dat de zanger niet aan zijn moeder Mien en vader Bolle Jan denkt. René zou er bijvoorbeeld alles voor over hebben om zijn moeder nog één keer vast te kunnen houden om te zeggen hoeveel hij van haar houdt. ”Mijn lieve schat, wat mis ik je toch…”, schreef René bij een foto op Instagram van zijn moeder en hem samen.

Foto: Instagram