Placeholder

René Froger overhandigt eerste exemplaar Somertijd Moppenboek

Vorige week overhandigde Somertijd-fan en zanger René Froger het eerste exemplaar van het nieuwe boek ‘De Nieuwste Grappen & Grollen Uit Somertijd’ aan auteur en Radio 10-dj Rob van Someren.

René Froger is vaste luisteraar van het programma ‘Somertijd’ dat Rob elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur presenteert op Radio 10. Vanmiddag kwam Froger tijdens Robs programma Somertijd langs in de studio om het allereerste exemplaar van het nieuwe boek te overhandigen aan de radio-dj die eerder de Gouden Radioring en Zilveren Radioster won. In het boek zijn de nieuwste moppen en grappen uit het programma gebundeld zodat luisteraars op elk moment kunnen genieten van de typische Somertijd-grappen.

René Froger: “Ik ben groot fan van het programma en fan van Rob. We hebben één ding gemeen. We houden vreselijk veel van moppen en humor. Daarom ben ik blij en trots dat ik het nieuwe Somertijd Moppenboek mag overhandigen. Het boek is te gek!”

Rob van Someren: “Ik ben hartstikke blij met het nieuwe Somertijd Moppenboek. Op deze manier kunnen luisteraars ook buiten Somertijd om genieten van de leukste grappen uit Somertijd. Dat wordt lekker lachend genieten van de decembermaand, het is nu al het grappigste cadeau voor onder de kerstboom!”