Schermafbeelding 2020 03 31 Om 09.56.57 702x336

René Karst geeft update over gezondheid

Vorige week moest volkszanger René Karst vanwege besmetting met het coronavirus aan het infuus en kwam hij aan de hartbewaking te liggen. Maar het gaat inmiddels weer beter met de zanger! “Ik ben inmiddels 2 dagen koortsvrij en kreeg al weer wat ‘praatjes’! De longarts kwam vertellen dat ik klaar was om de rest van het herstel thuis te gaan doen en dus ben ik vandaag ontslagen en weer thuis. Ik mag de komende 10 dagen enkel eten, drinken en praten maar verder geen lichamelijke inspanningen verrichten”, laat hij op zijn Facebook weten.

Ook waarschuwt hij zijn volgers: “Wat een serieus virus! Ik ben nog steeds van mening dat er mensen rondlopen die deze ziekte onderschatten. Je hebt het gevoel dat je lichaam een marathon aan het lopen is zonder dat je er voor hebt getraind!”, aldus René. De feestzanger bedankt iedereen voor het medeleven. “Wat heb ik een reacties gehad de afgelopen week en wat was de één na de ander bezorgd over hoe het met me ging. Ik heb waarschijnlijk het komende jaar nog wel nodig om te reageren op iedereen die een kaartje heeft gestuurd! Echt honderden… bloemen, andere lieve- en lekkere dingen…”

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Party op uw smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over uw favoriete Nederlandse sterren.

Gerelateerde artikelen