Waylon 171121 Ajdj (26)

René Karst over erectieproblemen Waylon: “Niet mijn manier”

Kort nadat eind mei zijn tweede kindje werd geboren, kwam naar buiten dat Waylon zijn vrouw Bibi Breijman tijdens haar zwangerschap had bedrogen. De zanger gaf toe een ’ongelooflijk domme lul’ te zijn geweest. Bibi gaf de zanger een tweede kans en de twee zijn nu samen in relatietherapie. In een uitzending van ’Boerderij Van Dorst’ biechtte Waylon in november op dat het bedrog voortkwam uit erectieproblemen. ”Het is heel heftig om als man te ervaren: hé fuck, m’n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand? Het meest mannelijke wat je bezit, kun je op dat moment niet delen.”

René Karst moet een beetje gniffelen als Party hem vraagt wat hij vindt van de verklaring van Waylon. ”Laat ik het zo zeggen: het zal beslist niet mijn stijl zijn om op deze manier mijn problemen wereldkundig te maken. Ik heb waardering voor Waylon als muzikant en zanger en daar laat ik het mooi bij.”

René Karst Okt21 Ajdj (150)

Foto’s: AJDJ