Robert Doornbos Insta

Robert Doornbos en Chantal Bles halen opgelucht adem

Chantal Bles heeft goed nieuws en dat deelt ze op haar Instagram. Het dochtertje van Chantal en Robert Doornbos, Jada, is ernstig ziek geweest. Toen ze twee was bleek ze nierkanker met uitzaaiingen te hebben. Jada moest nog regelmatig naar het Prinses Máxima Centrum voor onderzoeken. Daar is nu een einde aan gekomen.

Chantal: “Jada, onze strijder, mag voorlopig wegblijven van het Prinses Máxima Centrum.” In het voorjaar van 2018 ging een zwangere Chantal langs de dokter met dochter Jada. Na allerlei onderzoeken kwam het verschrikkelijke nieuws: Jada had een tumor van 12 bij 12 centimeter op haar nier met mogelijke uitzaaiingen.

Stoer meisje
Hoewel Jada toen nog maar twee jaar oud was hield zij zich al die tijd sterk. Negen maanden later, in februari 2019, werd zij gelukkig kankervrij verklaard. Gisteren ging het gezin, inmiddels uitgebreid met zoontje Josh, naar het Prinses Máxima Centrum. “Je wil hier uiteraard niet komen maar gek genoeg willen de kids altijd blijven. Er is zoveel afleiding,” schrijft Chantal bij een foto waar Jada aan het klimmen is op een klimmuur. Ook gaan ze langs bij de muziekstudio. “De muziekstudio slaan we nooit over! Altijd feest en zoveel leuks te leren.”

Bron: Instagram / Beeld: Instagram