romy-boomsma

Romy Boomsma ziet ‘kopieergedrag’ van volgers niet als compliment

Zowel Romy (29) als Arie Boomsma (46) zijn gesierd met een flink aantal tatoeages. Romy liet op haar zeventiende al haar eerste tatoeage zetten en heeft er sindsdien nog heel wat bij gekregen, waaronder twee tatoeages om haar oudste kinderen te vereeuwigen. Dat mensen haar tatoeages zomaar kopiëren kan ze dan ook niet waarderen, deelt ze tijdens een vragenrondje via Instagram.

Als een volger aan Romy vraagt waarom ze nog geen tattoo heeft van dochtertje Juniper, die afgelopen juni werd geboren, laat de influencer weten dat het slechts een kwestie van tijd is. ‘Ik weet al wel wat ik wil laten zetten voor haar, maar het is er nog niet van gekomen’, stelt Romy.

Schermafbeelding 2020 11 24 Om 08.40.16
Beeld: Instagram Stories @romyboomsma

Het komt dus niet door het ‘kopieergedrag’ van haar volgers, al is dat iets wat haar wel dwarszit. ‘Het kopiëren van mijn tatoeages is iets waar ik buikpijn van krijg’, vertelt Romy. ‘Om een tekening die we hebben bedacht voor het geboortekaartje van een van onze kinderen terug te zien bij een volslagen vreemde (…) Dat is zoiets persoonlijks en juist daarom zo bijzonder en leuk om zelf te bedenken wat bij je past.’ Romy gaat verder: ‘Geïnspireerd raken is oké, overnemen is iets anders. Ik ben geen Pinterest-plaatje en het is zeker geen compliment.’

Beeld: Instagram