2018 Avrotros20646

Ron Boszhard opa geworden

Kort geleden is Naomi, de dochter van Ron Boszhard bevallen van zoontje Job. Wij spraken Ron over zijn kersverse grootvaderschap. In ons weekblad het hele interview, hieronder vast een voorproefje.

Ron, van harte gefeliciteerd: je bent recent voor het eerst opa geworden. Hoe vind je dat?
”Ik had al twee dochters en een zoon. Dat daar nu een kleinzoon is bijgekomen, is natuurlijk ontzettend leuk. Het is fantastisch als je dan zo’n mannetje ziet liggen. Je bent daar dan toch onwijs trots op. Ik voel me met mijn 59 jaar nog niet echt oud, maar ineens ben je een grootvader. Iedereen roept nu opa tegen me, haha. Laatst zei iemand tegen me: als je opa bent, zie je ineens je dochter als moeder. Het is inderdaad wennen en ergens ook raar dat zij nu moeder is. En ja, ik ben opa, maar mij zegt het helemaal niks. Misschien komt dat omdat ik zelf nog een ukkie van zes thuis heb, waardoor ik nog een beetje in de kleine kinderen zit.”

Foto: AVROTROS