Premiere Verschrikkelijke Ikke 3

Ron Boszhard over het huwelijk van zijn broer Carlo Boszhard…

Carlo Boszhard heeft bekendgemaakt dat hij gaat trouwen met zijn grote liefde Herald. Op welke manier heeft die andere beroemde Boszhard, namelijk broer Ron, het heugelijke nieuws te horen gekregen? In de nieuwe Party een fijn interview met Ron Boszhard over de trouwpartij van Carlo, maar ook over Rons vakantie én het feit dat hij voor het eerste opa gaat worden. Het hele interview staat in Party 32, hieronder vast een voorproefje!

Ron, je broer Carlo gaat trouwen. Hoe werd jij van dit liefdevolle nieuws op de hoogte gebracht?
”Carlo heeft mij gelijk een foto gestuurd toen hij zijn vriend Herald in Los Angeles ten huwelijk had gevraagd. De tekst luidde: ’Hij heeft ’ja’ gezegd.’ Ik heb mijn broer en zwager uiteraard van harte gefeliciteerd. Toen Carlo op 26 juli via Instagram en zijn column voor Televizier.nl de verloving wereldkundig maakte, kreeg ik een belletje van ’Shownieuws’ waar ik een beetje huiverig voor was. Ik werd erdoor overvallen en had zoiets: misschien is het een valstrik en hebben ze ergens opgevangen dat mijn broer gaat trouwen. Pas later had ik in de gaten dat Carlo het verlovingsnieuws zelf naar buiten had gebracht, haha.”

2018 Avrotros20646
Foto: AvroTros

Foto Carlo & Herald: Instagram