Ronnie Tober Ivana Trump

Ronnie Tobers ontmoeting met Ivana Trump

Ronnie Tober vertelt Party een anekdote met een internationaal tintje. De zanger zegt ons: “Op 15 juni 2004 waren mijn echtgenoot Jan en ik uitgenodigd voor de Engelse paardenraces Royal Ascot. Na Ascot gingen wij dineren in restaurant Papageno in Covent Garden, London. Aan de tafel naast ons zat een zeer charmante dame en een heerschap. Het bleken de Tsjechisch-Amerikaans zakenvrouw, model en olympisch skiester Ivana Trump en haar toenmalige vriend Rossano Rubicondi te zijn. Wij raakten in gesprek, want aan mijn Engelse uitspraak hoorde ze dat ik sprak met een New Yorks accent. Ze stelde haar vriend voor en bij het weggaan hebben wij deze foto gemaakt. Onlangs hoorde ik dat mevrouw Trump is overleden. Heel jammer, te jong, ze was 73 jaar.”

Foto: Ronnie Tober